Műszaki mentések a közelmúltból

2024. április 03. 13:02

A hét minden napjára jutott műszaki mentés eddig, a kiemeltebb esetekről:

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi hétfő délelőtt az 1-es főút 57-es kilométerszelvényénél, Tatabányán. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, amelyben ketten utaztak, majd a forgalmi akadály megszüntetését végezték.

Kidöntött egy beton villanyoszlopot, majd felborult egy személyautó kedd délután Tatabányán a Táncsics Mihály utcában. Az esethez riasztott tatabányai hivatásos tűzoltók a balesetben felborult járművet áramtalanították, kerekeire állították, majd a kifolyt üzemanyagot az útburkolatról felitatták. Az egység a továbbiakban a helyszín biztosítását végezte az áramszolgáltató munkatársainak kiérkezéséig. Az eset kapcsán, a járműben egyedül utazó személyt, a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták. 

            Lesodródott az útról és fejtetőre állt egy személygépkocsi szerda reggel az 1119-es úton, Tokod határában. A helyszínre riasztott nyergesújfalui hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a járműben egyedül utazó utast kiszabadították, majd a mentőszolgálat irányítása mellett kiemelték, akik további ellátásáról gondoskodtak. Az egység a jármű áramtalanításáról gondoskodott. 

Fotó: Tatabánya HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap