Tűzesethez és balesethez riasztották a megye tűzoltóit

2021. január 15. 10:45

Tűzhelyen hagyott olaj gyulladt meg csütörtök délelőtt Tatabányán egy társasházi lakás konyhájában.  A tatabányai hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet, átszellőztették és átvizsgálták az ingatlant. A tűz környezetére nem terjedt át. Személyi sérülés nem történt. 

Melléképület égett Zsámbékon csütörtök délelőtt. A különálló 100 négyzetméter alapterületű építményhez Bajna hivatásos, Bicske önkormányzati valamint Zsámbék önkéntes tűzoltó egyesülete vonult és három vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzben elektromos gépek, szerszámok és robogók semmisültek meg. A tűz a tetőre és a padlástérre nem terjedt át. Személyi sérülés nem történt.

Összeütközött két gépkocsi a Tarjánt és Héreget összekötő úton, a Héregi úti szakaszon csütörtök délután. Az ütközés erejétől az egyik jármű a szántóföldre került, a másik az úttesten maradt. A tatabányai hivatásos, valamint a héregi és a vértestolnai önkéntes tűzoltók a járművek áramtalanítását és a forgalmi akadály megszüntetését végezték. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: Szemlits Gyula - Bicskei Önkormányzati Tűzoltóság, Fodor Sándor tű. ftzls.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap