Balesetekhez, kigyulladt kamionhoz vonultak a tűzoltók

2021. január 14. 16:04

Nem okozott nagyobb fennakadást a lehullott hó, öt érdemi beavatkozást igénylő balesethez riasztották a megye tűzoltóit csütörtök reggel.

Három személyautó ütközött össze Környén. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a tatabányai hivatásos, az oroszlányi önkormányzati és a környei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik az áramtalanítást és a forgalmi akadály megszüntetését végezték.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba csúszott egy kisteherautó Császáron. A balesetnél a kisbéri katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói végezték a műszaki mentést.

Felborult egy autó a 10-es főúton Leányvár és Vaskapupuszta között. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentését, a helyszín biztosításának segítését az esztergomi hivatásos tűzoltók végezték. 

Az 1-es számú főút Tatabánya – Szárliget közötti szakaszán egy teherautó az út menti szalagkorlátnak ütközött, forgalmi akadályt képezett. A balesethez kiérkező tatabányai hivatásos tűzoltók a járművet levontatták a szalagkorlátról.

Csütörtök reggel 6 óra előtt pár perccel érkezett a bejelentés, hogy teljes terjedelmében ég egy nyerges vontató az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldal 37-es km szelvényében. A román felségjelzésű égő gépjárműhöz a tatabányai hivatásos, az érdi hivatásos tűzoltók, Bicske önkormányzati tűzoltói valamint a település önkéntes tűzoltó egyesülete vonult, akik két vízsugárral eloltották a tüzet. 

 

 

Fotó: Szemlits Gyula - Bicskei Önkormányzati Tűzoltóság


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap