Balesetek és viharkár a hétvégén

2020. január 06. 15:31

Több baleset is történt a hétvégén megyénkben

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi péntek este az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán a 79. km szelvényben. Az esethez a tatabányai hivatásos tűzoltók vonultak, akik két vízsugár segítségével eloltották a lángokat. 

Négy gépjármű ütközött az M1-es autópályán szombat délután a 94-es kilométernél. A kiérkező ácsi hivatásos és ácsi önkormányzati tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították. A forgalmi akadály megszüntetése mellett a helyszín biztosítását is ellátták. A műszaki mentés után a helyszínt a rendőrségnek átadták. 

Nagyméretű fa ága szakadt a tatabányai Dózsakerti iskola kerítésére vasárnap délután. A faág a járdán folyó gyalogos forgalmat is akadályozta. A tatabányai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a fát feldarabolták, eltávolították az útból.

Két személygépjármű ütközött vasárnap késő délután az M1-es autópálya 101-es kilométerénél. Az egyik járműben utazó személyeket a helyszínre riasztott ácsi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A beavatkozók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták. 

Katasztrófavédelem

Fotó: Ács ÖTP, Varga Mihály Sebestyén tű. fhdgy.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap