Álláshirdetések

A Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság (továbbiakban: Komárom-Esztergom VMKI) személyi állományába nem pályázat keretében jelentkezők önéletrajzát a Komárom-Esztergom VMKI 3 hónapig őrzi meg akkor, ha az önéletrajz benyújtója - annak beküldésekor - ehhez írásban kifejezetten hozzájárul. Amennyiben az önéletrajz vagy annak melléklete nem tartalmazza az adatok kezeléséhez való írásbeli hozzájárulást, a Komárom-Esztergom VMKI kizárólag azt vizsgálja meg, hogy az önéletrajznak megfelelő, betöltetlen álláshellyel rendelkezik-e. Ha a pályázati anyagnak megfelelő betöltetlen álláshely nem áll rendelkezésre, azt visszaküldi a jelentkezőnek, a részére elektronikus úton benyújtott önéletrajzot pedig törli. A jelentkező hozzájárulásával tárolt önéletrajzok esetén a 3 hónapi adattárolási határidő lejártát követően a pályázati anyagokat a Komárom-Esztergom VMKI megsemmisíti, vagy ha arra a jelentkező külön igényt tart, részére visszaküldi.

 

Jelentkezz tűzoltónak!

 

A Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság beosztott tűzoltó beosztásba toboroz munkatársakat.

A jelentkezés feltételei:

  • magyar állampolgárság;
  • cselekvőképesség
  • büntetlen előélet;
  • betöltött 18 éves életkor;
  • állandó belföldi lakóhely;
  • érettségi
  • hivatásos szolgálati jogviszony feltételeinek vállalása, azoknak történő megfelelés (a beosztás ellátásához szükséges egészségi, pszichikai, fizikai, valamint kifogástalan életvitel alkalmasság);
  • törvény szerinti alkotmányos jogok korlátozásának elfogadása.

Előnyt jelent:

    „C” kategóriás gépjárművezetői engedély.

A feltételeknek megfelelő és kiválasztott jelölttel Igazgatóságunk felnőttképzési szerződést köt. A hallgatónak ezt követően 5 hónapos, bentlakásos tűzoltóképző tanfolyamon kell részt vennie. A tanfolyam alatt a lakhatáson és étkezésen túl havi 150.000 Ft megélhetési támogatást nyújtunk.

A beosztással járó illetmény és egyéb juttatások megállapítása a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény és végrehajtási rendeletei alapján történik.

Jelentkezés módja:

Önéletrajzot, és egyidejűleg az állami iskolai végzettséget és a szakmai képesítéseket tanúsító okiratokat az Igazgatóság e-mail címére: xbznebz.gvgxnefnt@xngirq.tbi.uh lehet eljuttatni, illetve személyesen a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság (2800 Tatabánya, Szent Borbála út 16.) Humán Szolgálatán lehet leadni, ahol további információt kaphatnak az érdeklődők.

 
Széchenyi 2020 Kohéziós Alap