A közelmúlt tűzoltói beavatkozásai

2023. november 21. 13:17

Vízsugárra is szükség volt, de kidőlt fához is riasztották a tűzoltókat az elmúlt napokban.

Használaton kívüli intézmény udvarán gyökerestül kidőlt egy nagyméretű fa szombatról vasárnapra virradóan Komáromban, az Igmándi és Kelemen László utca sarkán. Az egyik főág veszélyeztette a helyszínen található épület tetőszerkezetét, valamint magával rántotta az elektromos légvezetéket is. A helyszínre riasztott komáromi hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató szakemberével történt egyeztetés után a veszélyeztetést okozó ágat eltávolították, majd a helyszínt átadták a fenntartó jelenlévő képviselőjének. A kidőlt fa egy melléképületet is megrongált.

Teljes terjedelmében égett egy mintegy húsz négyzetméteres, fából épített hétvégi ház vasárnap késő este Oroszlányban, a Mindszenti utcában. Az oroszlányi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. A tűz idején az épületben nem tartózkodott senki. 

Emelőkosaras gépkocsi lángolt hétfő délután Esztergomban, a Móricz Zsigmond utcában. A helyszínre érkező esztergomi hivatásos tűzoltók vízsugár segítségével eloltották a lángokat. 

Fotó: Esztergom HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap