Főként műszaki mentésekhez vonultak a tűzoltók a hétvégén

2023. október 02. 11:46

Baleset volt az M1-es autópályán, az 1-es számú főúton.

Megcsúszott egy személygépkocsi és átrepült a Győr felé vezető oldalra az M1-es autópályán, ahol frontálisan ütközött egy másik személygépkocsival. A baleset szombat éjjel történt. Az egyik autó a belső sávban, a másik a leálló sávban volt. A tatabányai hivatásos tűzoltók és Bicske önkormányzati tűzoltói valamint önkéntes tűzoltó egyesületének tagjai áramtalanították a járműveket és felitatták a kifolyt olajat és hűtővizet. A Győr felé vezető oldalon 01:45 és 02:36 között teljes útzár volt. 

Motorkerékpár és kisteherautó ütközött az 1-es számú főút 61-es kilométerszelvényénél, Tata és Vértesszőlős között vasárnap délután. A homokbánya mellett történt balesethez a tatabányai hivatásos tűzoltók vonultak műszaki mentés céljából. Az egységek áramtalanították, majd az útpadkára tolták a forgalmi akadályt képező motorkerékpárt. A furgon saját kerekein el tudta hagyni a helyszínt. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Nem sokkal később Dunaalmás és Ferencmajor között történt egy baleset - itt furgon és személygépkocsi ütközött. A komáromi hivatásos tűzoltók és Dunaalmás önkéntes tűzoltó egyesületének tagjai áramtalanították a járműveket és a forgalmi akadály megszüntetésében vettek részt. 

Összeütközött két személyautó Esztergomban, a 10-es főúton hétfő reggel. Az egyik autót félretolták egy mellékutcába, de a másik akadályozta a közlekedést a főúton. Beszorult személy nem volt, személyi sérülés nem történt. Az esztergomi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a forgalmi akadály megszüntetésében vettek részt és az útfelület letakarítását végezték. 

Fotó: Tatabánya HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap