Főként műszaki mentések adtak munkát a tűzoltóknak a hétvégén

2023. június 12. 13:24

Hármas karambol az M1-esen, összeütközött két autó Környe közelében

Összeütközött három személygépkocsi szombat késő délelőtt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Kocs közelében, a 74. kilométernél. A balesetnél a tatabányai hivatásos és a kocsi önkéntes tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egységek két autót áramtalanítottak. A balesetben hat fő volt érintett, a sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták a mentés idejére, nagy volt a torlódás.

Frontálisan karambolozott két személygépkocsi a 8135-ös út Tatabánya és Környe közötti szakaszán, a Nagypatárpusztai elágazásban szombat délután. Az egyik járműbe egy ember beszorult, őt feszítővágóval kiszabadították, majd kiemelték a műszaki mentést végző tatabányai hivatásos, oroszlányi önkormányzati és környei önkéntes tűzoltók. Mentőhelikopter is érkezett a baleset helyszínére, ahol teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

Személygépkocsi és kisbusz ütközött Kömlődön, a Szabadság utca és Jókai Mór utca kereszteződésében vasárnap kora délután. Oroszlány önkormányzati tűzoltói áramtalanították a személyautót, míg Kecskéd önkéntes tűzoltó egyesületének tagjai a forgalom irányításában segédkeztek.  Személyi sérülés nem történt, a járművek forgalmi akadályt képeztek. 

Mindig a látási- és időjárási viszonyokat figyelembe véve válasszuk meg a haladási sebességünket, különös tekintettel a követési távolság betartására.

Fotó: Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap