Tűzoltói beavatkozások a közelmúltból

2023. március 07. 15:07

Balesetekhez és társasházban keletkezett tűzhöz vonultak a tűzoltók

Megcsúszott és fejtetőre állt egy személygépjármű Vérteskethely külterületén, a Császár felé vezető útszakaszon hétfő délelőtt. A balesetet követően a személyautóban egyedül utazó sofőr önerőből elhagyta a járművet. A helyszínre riasztott kisbéri hivatásos tűzoltók az autót kerekeire állították. A mentés idején félpályán haladt a forgalom. 

Elektromos roller gyulladt ki egy társasház földszinti lakásában Tatabányán, a Komáromi utcában hétfő este. A lakók megkezdték a tűz oltását a tatabányai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt. Az egységek a helyszínre érve egy vízsugárral visszahűtötték a járművet, majd átszellőztették a füsttel telítődött ingatlant. A lakásban a tűz idején két felnőtt és egy gyermek tartózkodott, akiket a mentőszolgálat munkatársai megfigyelésre kórházba szállítottak.  

Egy kamion hátuljába ütközött egy személyautókat szállító pótkocsis jármű az M1-es autópálya 67-es kilométerszelvényénél, Tata térségében, a Budapest felé vezető irányban kedd délelőtt. A tatabányai hivatásos tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végezték a műszaki mentést, a járműszállítót levontatták a leállósávra. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, a forgalom az érintett útszakaszon irányítás mellett egy sávon haladt.

Fotó: Kisbér Katasztrófavédelmi Őrs


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap