Káresetben nem volt hiány a hétvégén

2023. január 23. 12:16

Egy nagyméretű fenyő megdőlt Környén, az iskola udvarán, a Beloiannisz utcában, veszélyeztetve a gázfogadó szekrényt szombat délelőtt. Az esethez a tatabányai hivatásos és környei önkéntes tűzoltók vonultak, akik emelőkosár és láncfűrészek segítségével a veszélyeztetést megszüntették.

Nagyméretű fa dőlt az úttestre félpályás útzárat képezve a Tarján felé vezető 1119-es úton, szombaton. A tatabányai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be és szüntették meg a forgalmi akadályt.

A tatabányai hivatásos tűzoltók bevonulás közben észlelték a balesetet. Személyi sérülés nem történt. A tatabányai egység csörlő segítségével és a közút teherautójával közösen kivontatták a gépjárművet az árokból.

Egy közel nyolc méteres fenyőfa dőlt az útra, forgalmi akadályt képezve Környén, az Alkotmány utcában szombaton. A tatabányai hivatásos tűzoltók és a település önkéntes tűzoltói motoros láncfűrészek segítségével feldarabolták a fát és megszüntették a forgalmi akadályt.

Egy nagyméretű fa dőlt az úttestre Pilisszentléleken, a Hunyadi János utcánál szombaton. A forgalmi akadályt képező fát az esztergomi hivatásos tűzoltók motoros fűrész segítségével eltávolították.

Szarvast gázolt el egy személyvonat a Szár és Szárliget közötti szakaszon szombaton késő este. Az utasokért mentesítő járat érkezett, a tatabányai hivatásos tűzoltók a biztonságos átszállásban nyújtottak segítséget a vonaton utazóknak.

A meredek partoldalról tóba csúszott egy gépkocsi Esztergom külterületén a Táti út melletti területen vasárnap reggel. A vezető ki tudott szállni járművéből. Az esztergomi hivatásos tűzoltók csörlő segítségével vontatták ki az autót a tóból.

 

Fotó: Sikos Károly Álmos tű. őrm., Környe ÖTE


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap