Műszaki mentéseket hozott a nap első fele kedden

2023. január 10. 14:45

Kidőlt fák és közúti balesetek miatt szólt a sziréna kedden. A csapadékos időjárás ellátta feladattal a térség tűzoltóit.

Két személygépkocsi ütközött, a Tatabánya síkvölgyi részét és Környe környebányai részét összekötő útszakaszon kedd reggel. A járművek közül az egyiket a tatabányai hivatásos tűzoltók áramtalanították. Az egység a továbbiakban a helyszín biztosításában vett részt. A balesethez a rendőrség is kiérkezett.

Két személygépkocsi ütközött Tatabányán, a Dózsa György út és Turul utca kereszteződésében kedd reggel. Az esethez a város hivatásos tűzoltói vonultak. Az egység a rendőrség kiérkezéséig a forgalom irányítását, a helyszín biztosítását végezte.  

Tíz méteres kidőlt fának hajtott egy személygépkocsi Bakonyszombathely és Ácsteszér közt kedd reggel. A helyszínre riasztott pannonhalmi hivatásos, bakonyszombathelyi, ácsteszéri és rédei önkéntes tűzoltók a kidőlt fát láncfűrésszel feldarabolták, valamint a jármű áramtalanítását hajtották végre. 

Tizenöt méter magas fa dőlt az útra a 13-as úton Csépnél délelőtt. A helyszínre riasztott nagyigmándi hivatásos tűzoltók a fát feldarabolták, az utat járhatóvá tették. 

A tatabányai hivatásos tűzoltók is kidőlt fához vonultak. A Vértestolna és Gorba-tető közti útszakaszon és a Tatabánya és Tarján közti útszakaszon is kidőlt fa okozta forgalmi akadályt szűntettek meg az egységek. 

Fotó: Kovács Tamás tű. szds.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap