Raktárhelyiségben keletkezett tűz Tatabányán péntek reggel

2022. november 25. 10:40

Műszaki mentéseknél az M1-esen és az 1-es szám főúton a tűzoltók csütörtök este

Berendezési tárgyak égtek egy vendéglátóegység raktárában péntek reggel a Sárberki lakótelepen. A tűz átterjedt a tetőszerkezetre. A tatabányai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral megfékezték a lángokat, illetve ventilátorral átszellőztették a helyiséget. Az épületből két PB gázpalackot hoztak ki, amelyek a tűzzel nem érintkeztek. 

Nekihajtott, majd fennakadt a két pályatestet elválasztó szalagkorláton egy nyergesvontató az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Ács térségében csütörtök este 8 után. Az ácsi önkormányzati és a komáromi hivatásos tűzoltókat követően a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett. Az egységek áramtalanították a járművet, a kifolyt üzemanyagot felszórták felitató anyaggal, illetve a szalagkorlát eltávolításával felszabadították a járművet. Személyi sérülés nem történt. A tehergépjármű szállítmánya papírtekercs volt. 

Kamionba hajtott, ennek következtében a jármű alá csúszott egy személyautó az 1-es főúton, Almásfüzitő térségében. A komáromi hivatásos tűzoltók kivontatták az autót a teherjármű alól, majd áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: Haris József tű. szds. - Komáromi HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap