Tűzoltói beavatkozásokban bővelkedett a hétvége

2021. október 04. 12:12

Kiemelkedőbb káresetek Komárom-Esztergom megyében a múlt hét végéről:

Felborult egy terepjáró Esztergom külterületén, a Dédai utca közelében péntek délután. Egy ember a gépkocsi alá szorult. A város hivatásos tűzoltói leemelték róla a járművet, kiszabadították, majd átadták őt a mentőknek.

Háznak ütközött egy személyautó Komáromban, a Mártírok útján, a Bem József utcánál a péntekről szombatra virradó éjszaka. A helyszínre vonuló komáromi hivatásos tűzoltók egy embert kiemeltek a roncsból, egyet pedig feszítővágó segítségével szabadítottak ki.  Mindkettejüket átadták a mentőknek. 

Letért az úttestről és fának ütközött egy személyautó Bábolnánál, az Ács felé vezető úton szombat délután. A balesethez az ácsi és a nagyigmándi önkormányzati, valamint a banai és a bábolnai önkéntes tűzoltók érkeztek ki. Az egységek feszítővágó segítségével megbontották a járművet és a mentőkkel közösen kiemeltek belőle egy embert. 

Leesett a sziklákról egy ember Tatabányán, a Kőhegy sétánynál szombaton, a koradélutáni órákban. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett hordágyon a mentőautóhoz vitték a szerencsétlenül járt embert. 

Tréleren szállított terepjáró gyulladt ki vasárnap délután az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán található Remeteségi pihenőnél. A helyszínre riasztott tatabányai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lánggal égést a helyszínen tartózkodók megszűntették. Az egység az izzó részek oltásáról vízsugár segítségével gondoskodott, majd áramtalanította a járművet. A tűzoltók a sérült járművet félrevontatták a közeli parkolóba. 

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap