A hétvége tűzoltói beavatkozásai

2021. január 11. 11:51

Mintegy 10 négyzetméteren égett a tetőszerkezete egy egyszintes épületnek Piliscsabán, péntek kora este. A káresethez Esztergom hivatásos tűzoltói, valamint Piliscsaba önkéntes tűzoltó egyesülete vonult, akik megfékezték a lángok terjedését. A helyszínen egy kandalló bekötőcsöve a közvetlen közelében található mennyezeti fagerendát gyújtotta meg. A tűz aztán átterjedt a tetőre. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Felborult és kidöntötte a fénysorompót egy személygépkocsi a vasúti átjáróban Neszmély külterületén, a 10. számú főúton, vasárnap hajnalban. Komárom hivatásos tűzoltói és Dunaalmás önkéntes tűzoltó egyesülete vonult a balesethez. Az egység a járművet áramtalanította, majd a sínek mellől drótkötél segítségével kivontatta. A baleset a közúti és a vasúti forgalmat nem akadályozta, személyi sérülés nem történt. 

Két személygépkocsi ütközött Tatabányán, a Köztársaság útján vasárnap kora este. A tatabányai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. 

Fotó: Komárom HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap