A hétvége tűzoltói beavatkozásai

2020. november 30. 15:51

Melléképület égett Környén és több balesethez vonultak a megye tűzoltói

Három személyautó ütközött Tatabánya külterületén, a Síkvölgyi temető és Környebánya között. A tatabányai hivatásos tűzoltók és Vértessomló önkéntes tűzoltó egyesülete vonult a balesethez. Az egységek a beszorult személyt a mentőszolgálat munkatársaival közösen kiemelték és átadták a mentőszolgálatnak, valamint áramtalanították a járműveket.

Árokba hajtott majd fejtetőre állt egy személygépkocsi Vérteskethely és Császár között szombat délelőtt. A kisbéri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a forgalmi akadály megszüntetését végezték. Személyi sérülés nem történt.

Egy dízel üzemű személyautó égett Dunaalmáson egy családi ház udvarán szombat éjjel. Komárom hivatásos tűzoltói és Dunaalmás önkéntes tűzoltó egyesülete vonult az eseményhez.  Az önkéntes tűzoltók megszüntették a lánggal égést és elvégezték a jármű áramtalanítását. A komáromi hivatásos tűzoltók az utómunkálatokat és a jármű visszahűtését végezték. A tűz környezetére nem terjedt át, személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül huszonöt négyzetméter alapterületű melléképület vasárnap reggel Környén, a Bem József utcában. A tűzhöz a tatabányai hivatásos, az oroszlányi önkormányzati és a környei önkéntes tűzoltók vonultak, akik közös erővel, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, két vízsugárral oltották el a lángokat. Az égő épületben a tűz oltása közben egy elhunyt személyt találtak. A tűz a másik épületre nem terjedt át.

Kisbusz és kamion ütközött az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán Tatabánya térségében hétfő reggel. A tatabányai hivatásos tűzoltók valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult a balesethez. Az egység áramtalanítást végzett.

Csomagokat szállító kisteherautó ütközött össze személyautóval Tatán, a Mindszenty József téren hétfő délután. Személyi sérülés nem történt. A személygépkocsi forgalmi akadályt képezett. Az agostyáni önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépjárművet. A helyszínre riasztották a tatabányai hivatásos tűzoltókat is.

Fotó: Katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, Tatabányai HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap