Jelntősebb vonulások hétfőről

2020. november 17. 15:33

Négy tűzesethez vonultak a megye tűzoltói a hétfői napon.

Személyautó gyulladt ki Esztergomban a Kossuth Lajos utcában hétfő délelőtt. Az esethez vonuló esztergomi hivatásos tűzoltók a lángoló járművet gyorsbeavatkozó vízsugár segítségével eloltották. 

Lerakódott égéstermék gyulladt ki egy kétszintes családi ház kéményében Bokodon, hétfő délután. A tűzesethez vonuló tatabányai és oroszlányi hivatásos tűzoltók a kémény tüzét kéménykotró és porral oltó készülék segítségével megszűntette.  A tűzesetet követően a házban lakók elhelyezése rokonoknál megoldott volt. 

Fa és rongy égett egy komáromi családi ház kazánházában csaknem három négyzetméteres területen hétfőn, a koraesti órákban. A helyszínre a komáromi hivatásos és önkéntes tűzoltók kaptak riasztást. A tűzoltók gyorsbeavatkozó vízsugár segítségével a tűz terjedését megakadályozták, majd eloltották. Az esettel összefüggésben lakosságvédelmi intézkedések megtételére nem volt szükség. 

Az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak hétfő este Pilismarótra, ahol egy fa oszlopra szerelt trafó égett, szikrázott. Az egység porral oltó készülékekkel a tüzet elfojtotta.   

Fotó: Komárom HTP, Horváth-Gál Imre tű. szds. – Esztergom HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap