Elismerések átadása a nemzeti ünnep alkalmából

2020. október 26. 07:30

Az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvannegyedik, valamint a köztársaság kikiáltásának harmincegyedik évfordulója alkalmából a belügyminiszter és az országos katasztrófavédelmi főigazgató főtanácsosi és tanácsosi címet adományozott az arra érdemeseknek, többen soron kívüli előléptetésben, illetve dicséretben és jutalomban részesültek.

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató beosztásában hosszú idő át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Csizmadia Sándor tűzoltó alezredest, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság osztályvezetőjét.

Pintér Sándor belügyminiszter tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Horváthné Hevesi Marianna tűzoltó alezredesnek, az Esztergomi Katasztrófavédelmi Kirendeltség iparbiztonsági felügyelőjének.

Kiemelkedő tevékenysége elismeréseként az országos katasztrófavédelmi főigazgató soron kívül előléptette tűzoltó főhadnaggyá Hugyecz Ákos tűzoltó hadnagyot, az Esztergomi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság rajparancsnokát.

Megyei igazgatói dícséretben és elismerésben részesült Wernsdörfer Adrienn tű. alezredes, Kiss Zoltán tű. törzszászlós a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság állományából, Jónás József tű. őrnagy valamint Aranyosi József c. tű. őrnagy az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Bátorfi Tamás Vilmos c. tű. főtörzsőrmester és Hegedűs Zoltán tű. őrmester a Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Tóth János Szabolcs c. tű. főtörzsőrmester a Komáromi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Nyári Gábor c. tű. főtörzszászlós a Kisbéri Katasztrófavédelmi Őrs állományából.

Megyei igazgatói dícséretben és tárgyjutalomban részesült Molnár János c. tű. főtörzsőrmester és Slezák Ákos tű. őrmester a Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Selmeczi Ferenc Miklós c. tű. főtörzsőrmester az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Buzás István c. tű. főtörzsőrmester a Komáromi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából, Pálfalvi Péter János c. tű. főtörzsőrmester, a Nyergesújfalu Katasztrófavédelmi Őrs állományából és Madari Norbert c. tű. főtörzsőrmester, a Bajna Katasztrófavédelmi Őrs állományából.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap