Tűzoltói beavatkozások a közelmúltból

2020. szeptember 09. 14:21

Tűz és műszaki mentés is jutott a megye tűzoltóinak.

 

Két személygépjármű frontálisan ütközött Tata ás Mocsa közt kedden, a délutáni órákban. A káresethez vonuló komáromi és tatabányai hivatásos, valamint komáromi önkéntes tűzoltók feszítő-vágó berendezés és kézi erő segítségével a járművek utasait kiszabadították, a kocsikat áramtalanították. A két autóban összesen három személy utazott, két ember súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett, a mentőszolgálat ellátásukról gondoskodott. A mentés idején teljes útzár volt érvényben. 

Fának ütközött egy személygépkocsi, majd az úttestre zuhant kedden délután Komárom közelében. A helyszínre vonuló komáromi hivatásos és dunaalmási önkéntes tűzoltók a járműben utazó egy személy kiemelésében vettek rész, majd áramtalanították az autót. 

Erdészeti munkagép motortere és fülkéje égett teljes terjedelemben kedden délután Tatabánya külterületén, Koldusszállásnál. Az esethez vonuló tatabányai hivatásos tűzoltók két habosított vízsugárral a tüzet eloltották. A tűz a jármű rakományára és a környezetére nem terjedt át.

Személygépkocsi égett teljes terjedelmében szerdán reggel az Esztergom és Kesztölc közti útszakaszon. A káresetnél beavatkozó esztergomi hivatásos tűzoltók a gépjárművet vízsugár segítségével eloltották. 

Fotó: Juhász Sándor c. tű. ftőrm., Haris József c. tű. szds., Tatabánya HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap