Letört faágakhoz és személygépkocsi tűzhöz vonultak a tűzoltók

2020. augusztus 10. 11:01

A hétvége fontosabb tűzoltói beavatkozásai

Leszakadt és letört faágakhoz vonultak a tűzoltók Tatabányán péntek délutántól.  Egyik helyen a járdára esett, másik helyen csak lógott a letört faág veszélyeztetve ezzel a gyalogosforgalmat. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói láncfűrész és kihúzós létra segítségével távolították el a faágat. Szintén faág szakadt egy parkoló személygépkocsira késő este. A faágat kézi erővel távolították el a tatabányai hivatásos tűzoltók. A jármű kis mértékben sérült. 

Személygépkocsi motortere gyulladt ki Vértesszőlősön, egy lakóház udvarán péntek este. A tulajdonos a tüzet a tatabányai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt két darab kézi porral oltóval eloltotta, így az egység az áramtalanítást végzett és átvizsgálta a járművet. A tűz a környezetére nem terjedt át.

Egy faág esett a járdára és elszakított egy távközlési kábelt Tatabányán szombat reggel. A tatabányai hivatásos tűzoltók a faágat kézi erővel és egy motoros fűrésszel eltávolították. 

Teljes terjedelmében égett egy fa szerkezetű melléképület, műhely, fatároló hétfő hajnalban Szomódon, a Szőlősor dűlő területén. A mintegy 30 négyzetméteres épülethez Komárom hivatásos tűzoltói vonultak és 3 vízsugárral eloltották a tüzet. Személyi sérülés nem történt. 

Fotó: Tatabányai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság - illusztráció - korábbi káreset

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap