Évértékelő az igazgatóságon

2020. február 13. 15:25

A 2019-es év eredményeiről és tervekről szólt a tegnapi nap.

Katasztrófavédelem

Az évértékelő értekezletre a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság Kászon Jakabfalvi István László termében került sor.  

Az eseményen részt vettek: a BM OKF képviseletében Dr. Bérczi László tűzoltó dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő, Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott, Popovics Györgyö, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke, valamint az együttműködő- és társszervezetek képviselői. 

A köszöntő után Szunyog Zoltán tűzoltó ezredes, megyei igazgató értékelte a 2019-es évet, kiemelve az igazgatóság eredményeit tűzoltási, polgári védelmi, iparbiztonsági szakterületeken, a hatósági, szakhatósági területen jelentkező kiemelt beruházásokkal kapcsolatban. A személyi, tárgyi feltételekről-fejlesztésekről, valamint az oktatáson, gyakorlatokon, versenyeken végzett tevékenységről – országos helyezések eléréséről. Végül megköszönte az állomány, valamint a társ- és rendvédelmi szervek együttműködését, támogatását.

Az igazgatói évértékelőt követően Dr. Bérczi László tűzoltó dandártábornok értékelte az igazgatóság munkáját, sok erőt kívánva a 2019-es évben elért eredmények színvonalának megtartásához. Ezután Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott elismerésben részesítette, emlékéremmel, valamint emléktárggyal jutalmazta Csordás János tűzoltó alezredest, a védelmi igazgatás terén végzett kiemelkedő munkájáért. Dr. Kancz Csaba ezt követően beszédében az együttműködés fontosságára hívta fel a figyelmet, kiemelte az elmúlt év eredményei közül a FÚZIÓ 19 nevű együttműködési gyakorlatot, ahol a társszervek és civil szervezetek összefogtak egy válsághelyzet megoldását modellezve. 

Az eseményt követően Popovics György a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke is sok sikert kívánt a 2020-as év elkövetkező feladataihoz. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap