Hétvégi összefoglaló

2020. január 27. 10:50

Kéménytüzekhez és közúti balesethez vonultak a megye tűzoltói

Katasztrófavédelem

Árokba hajtott és félpályás útzárat képezett egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Kisbéren. Az esethez a kisbéri hivatásos és a rédei önkéntes tűzoltók vonultak. A balesetben egy fő könnyebben megsérült. Az egységek a helyszínen áramtalanítást és a forgalmi akadály megszüntetését végezték.

 Vasárnapra virradó éjjel családi ház kéményében lerakódott égéstermék izzott Süttőn. Az esethez vonuló nyergesújfalui hivatásos tűzoltók eltávolították az izzó részeket és átszellőztettek. A kémény használata letiltásra került. 

Tűz ütött ki Tatabányán egy lakóépület kisebb helyiségében nagyjából 2 négyzetméteren vasárnap hajnalban. A tűzben berendezési tárgyak égtek. A kiérkező tatabányai hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet. Az ingatlanban lakók rokonoknál kerültek elhelyezésre. 

Családi ház füstölő padlásához riasztották a tatabányai hivatásos tűzoltókat péntek este Tatabányán. Az izzás a kéményben lerakódott égéstermékek begyulladása kapcsán keletkezett. Az esethez a tatabányai hivatásos tűzoltók vonultak, akik átszellőztették az ingatlant. A kémény további használatát letiltásra került, az eset kapcsán lakosságvédelmi intézkedés keretében a lakók elhelyezése rokonoknál biztosítva lett. 

Fotó: Ughy Ákos tű. zls. - Tatabányai HTP, Kisbéri KŐ


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap