Tűzoltói beavatkozások szerdán

2023. január 05. 10:22

Műszaki mentések, vonatgázolás

Forgalmi akadályt képezett egy faág Dorogon, a Petőfi téren reggel. Az 5 méter hosszú ág az úttestre dőlt. Esztergom hivatásos tűzoltói a forgalmi akadály megszüntetése érdekében láncfűrésszel eltávolították a faágat. 

Elgázolt egy embert egy Győr felé tartó személyvonat Tatabányán, szerda délelőtt. A gázolás az alsógallai és a tatabányai vasútállomás között a Sárbereki utcánál történt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a tatabányai hivatásos tűzoltók a vonaton utazó 70 ember biztonságos átszállásában nyújtottak segítséget. Az utasok közül senki nem sérült. 

Szintén még délelőtt út menti árokba csapódott egy személyautó Bana külterületén. Ács önkormányzati tűzoltói és Bana önkéntes tűzoltó egyesületének tagjai áramtalanították a járművet és biztosították a helyszínt.

Tetejére borult egy személyautó Dorogon, a Bécsi úton szerda kora délután. A balesethez műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak, akik kézi erővel kerekeire állították a járművet és megszüntették a forgalmi akadályt. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap