Tűzoltói beavatkozások a hétvégéről

2022. október 03. 13:26

A kisebb beavatkozások mellett kigyulladt gépjárművek és karambol is munkát adott a tűzoltóknak hétvégén.

Gépkocsi égett Komárom belvárosában az Igmándi úton szombat délután. A város hivatásos tűzoltóinak helyszínre érkezése előtt, a kezdődő lángokat a rendőrség munkatársai porral oltóval megfékezték. Az egység az izzások megszüntetését és a karosszéria visszahűtését vízsugár segítségével végezte, majd a forgalmi akadályt kézi erővel szüntette meg. 

Teljesen kiégett egy gépkocsi az M1-es autópálya 94-es kilométerszelvényénél, Ács térségében, egy gyorsétterem parkolójában, a Budapest felé vezető oldalon szombat este. Az ácsi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet, amely így nem ért el más járművet. 

Összeütközött két személyautó, majd az egyik jármű árokba hajtott a 13-as főút 22-es kilométerénél, a Komárom-Esztergom megyei Csép térségében, a Kisbér felé vezető szakaszon vasárnap délután. A gépkocsikban utazó személyek a tűzoltók kiérkezéséig önerőből elhagyták a járműveket.  A nagyigmándi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a forgalmi akadály megszüntetésében vettek részt.  Az úttestre került üzemanyag és motorolaj eltávolításáról a közútkezelő szakemberei gondoskodtak. 

Fotó: Sauberei Klaus tű. hdgy., Ács ÖTP, Nagyigmánd ÖTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap