Tűzesetekhez és műszaki mentésekhez vonultak a tűzoltók

2022. január 20. 11:16

Fa melléképületben keletkezett tűz Kisbéren szerdára virradóra. A kisbéri hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. Az épületben nem tároltak semmit, személyi sérülés nem történt. 

Tűz keletkezett egy tatai lakóházban szerda kora reggel, a Kossuth Lajos utcában. Az egyik helyiségben bútor kapott lángra. A tűzesethez riasztott tatabányai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal megfékezték a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Hat méter magasan letörött és fennakadt egy faág Tatabányán, a Szent Flórián utcában. A tatabányai hivatásos tűzoltók kihúzós létra segítségével eltávolították az autókat veszélyeztető faágat. Személyi sérülés és anyagi kár nem keletkezett.

Hasonló esethez riasztották a tűzoltókat Komáromban, a Szent László utcában a délutáni órákban.  A komáromi hivatásos tűzoltók és a város önkéntes tűzoltói ágvágó fűrésszel és kézi erővel eltávolították a letörött és fennakadt faágakat a fáról, így megszüntetve a veszélyeztetést.

Egy utánfutót vontató kisteherautó az autópálya melletti árokba hajtott csütörtök hajnalban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán.  A vontatmányon egy kisebb mezőgazdasági traktor volt. A járműszerelvény a baleset következtében elhagyta a pályatestet, forgalmi akadályt a tréler képezett a leállósáv legszélén. A balesethez vonuló ácsi önkormányzati tűzoltók visszahúzták a trélert a leállósávba, áramtalanították a sérült járművet, továbbá biztosították a helyszínt. A járműben két fő utazott, személyi sérülés nem történt. A rendőrség, az autópálya mérnökség és a mentőszolgálat is részt vett az esemény felszámolásában.

Fotó: Tatabányai HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap