Beavatkozások a közelmúltból

2020. szeptember 28. 16:04

A megye tűzoltóinak hétvégéje ezúttal sem telt eseménytelenül.

Tíz méter magas fa veszélyeztette az ott tartózkodók testi épségét Csolnokon az általános iskola udvarán péntek délután. A bejelentést követően helyszínre riasztott esztergomi hivatásos tűzoltók a fát motoros láncfűrész segítségével feldarabolták, a veszélyeztetést ezzel megszűntették. 

Személyautó csúszott árokba, majd fejtetőre borult Tatán péntek délután. A járműben utazó ember a kocsit önerőből elhagyta. A helyszínre riasztott tatabányai hivatásos tűzoltók a járművet kerekeire állították, majd áramtalanították. A mentés idején félpályán haladt a forgalom. 

Autó égett Tatabányán a Szelim út közepén péntek délután. Az esethez érkező tatabányai hivatásos tűzoltók a személygépjármű tüzét két vízsugár segítségével eloltották, majd a forgalmi akadályt kézi erővel megszűntették.   

Villanyoszlopnak ütközött, majd egy buszmegálló kukáját maga alá gyűrve egy füves réten állt meg egy személygépjármű Tatabányán, a Réti utcában, vasárnap délelőtt. Az autó légzsákjai kinyíltak, vezetője a balesetet követően elszaladt. Az esethez vonuló tatabányai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták. 

Lehajtott az útról, majd a szántóföldön fejtetőre állt egy személygépkocsi a Bajna és Héreg közti útszakaszon hétfő reggel. A járműben utazó személy az autót elhagyta. A helyszínre riasztott bajnai hivatásos tűzoltók a jármű áramtalanítását hajtották végre. 

Fotó: Tatabánya HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap