Tűzoltói beavatkozások hétvégén

2020. augusztus 03. 16:03

Balesetekhez, fakidőlésekhez vonultak hétvégén a megye tűzoltói

Szombat:

Két személygépkocsi ütközött a 117. sz. út és a 10. sz. út kereszteződésénél a reggeli órákban. Személyi sérülés nem történt. Nyergesújfalu hivatásos tűzoltói megszüntették a forgalmi akadályt.

Két személygépkocsi ütközött az 1. sz. főúton Győr irányába szombat este. Ács önkormányzati tűzoltói áramtalanítást végeztek, és a megszüntették a forgalmi akadályt.

Vasárnap:

Hajnalban egy 10 méter hosszú faág szakadt az útra a 10. számú főút Neszmély és Süttő közötti szakaszán. Komárom hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel eltávolították a faágat, és megszüntették a forgalmi akadályt.

Kettéhasadt egy fa és belógott a közút fölé Tata, Remeteség pusztán vasárnap délelőtt. A tatabányai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolítottá a fa letört részét, így megszüntetve a veszélyeztetést.

Egy személygépkocsi árokba csapódott a Környe és Tata közötti úton kora este. A félpályás forgalmi akadályt képező káresethez a tatabányai hivatásos tűzoltók és Környe önkéntes tűzoltó egyesületének tagjai vonultak. Az egységek áramtalanítottak és a forgalom irányításában segédkeztek. A környei önkéntesek segítettek felhelyezni a sérült járművet az autómentőre, illetve az úttest letakarítását végezték.

Fotó: Tatabányai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap