Tűzoltói beavatkozások

2020. július 06. 16:21

Háztüzekhez és égő motorterű személygépkocsikhoz vonultak a tűzoltók

Személygépkocsi motortere égett Esztergomban szombat este, Dágon vasárnap hajnalban. Az esztergomi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották, Dágon Sárisáp önkéntes tűzoltó egyesületének tagjai is részt vettek a káreset felszámolásában. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Teljes terjedelmében égett egy 80 m2-es családi ház Mányon vasárnap késő este.  A tűzhöz Bajna hivatásos, Bicske önkormányzati tűzoltói valamint Bicske önkéntes tűzoltó egyesülete vonult. Az egységek 2 vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. Az ott lévők a tűzoltók kiérkezése előtt egy főt kihoztak az épületből. Személyi sérülés nem történt. A katasztrófavédelem vizsgálja a tűz keletkezésének okát.

Teljes terjedelmében égett egy 8 x 4 méter alapterületű tégla falazatú ház tetőszerkezete Vértesszőlősön hétfő délután a Szamos dűlőben, a felső szinten berendezési tárgyak égtek. A tatabányai hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. Egy fő az egység kiérkezése előtt elhagyta az épületet, személyi sérülés nem történt. 

 

 

Fotó: Fejér KMSZ, Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap