Beavatkozások a hétvége során

2020. június 29. 12:18

Ez a hétvége sem telhetett el eseménytelenül Komárom-Esztergom Megyében a tűzoltók számára.

Három személygépjármű ütközött az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Tatabánya magasságában szombat reggel. A baleset következtében három személy az autókba szorult, egy személyen a helyszínre érkezők már nem tudtak segíteni. A káresethez vonuló tatabányai hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel, kéziszerszámokkal avatkozott be a műszaki mentés során. A pályatestre mentőhelikopter is leszállt, az egy könnyű (bolgár) és két súlyos (német, osztrák) sérült ennek segítségével jutott kórházba. A helyszínelés ideje alatt félpályán haladhatott a forgalom. 

Egy családi ház tetőszerkezete rogyott meg Esztergomban a Jókai Mór úton, vasárnap reggel. A korhadt gerenda miatt bekövetkezett káresethez az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a sérült rész visszabontásával elhárították a veszélyeztetést. 

Személygépjármű motortere füstölt vasárnap délután Tatabányán a Mártírok útján. A helyszínre riasztott tatabányai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a füstölő motorteret visszahűtötték.  

Fotó: András Péter tű. őrm., Csiki Márton tű. zls., Horváth-Gál Imre tű. szds., Tatabánya HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap