Tűzoltói beavatkozások hétfőn

2020. február 25. 14:19

Baleset az M1-es autópályán, épülettűz, szabadtéri tüzek

Szalagkorlátnak ütközött egy kamion hétfő délután az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán Tata térségében. A tatabányai hivatásos tűzoltók korongos roncsvágóval avatkoztak be. A kamion nem szállított veszélyes anyagot, üzemanyagfolyás, beszorult személy nem volt.

Egy épület fala és tetőszerkezete égett Tatabányán, a Szeder utcában. A tatabányai hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral lefeketítették. Személyi sérülés nem történt. 

Kettérepedt egy 15 méter magas fa Csolnokon, az óvoda udvarán. Az esztergomi hivatásos tűzoltók kihúzós létra és motoros láncfűrész segítségével feldarabolták a fát.

Két helyszínen 8 hektár területen száraz gaz, fű égett Bajóton, a Dobozi utca végén. Nyergesújfalu és Bajna vonult a helyszínre kéziszerszámokkal és puttonyfecskendőkkel oltották el a tüzet. Száraz fű, bozótos égett Nyergesújfalun is 200 négyzetméteren. A tüzet kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel oltották el Nyergesújfalu hivatásos és a város önkéntes tűzoltói. Gaz és avar égett a megyeszékhelyen, a Cementgyári úton 300 négyzetméteren. A tatabányai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a tüzet. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap