SEVESO III. bevezetése - szakmai napokra invitál a katasztrófavédelem
2016. június 01.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Országos Iparbiztonsági Főfelügyelőség Veszélyes Üzemek Főosztálya a SEVESO III. Irányelv hazai jogrendbe ültetésével kapcsolatosan szakmai napokat szervez „SEVESO III. 2016” címmel.

Egy napra minden gyerek tűzoltó lehet-Gyermeknap a megyei tűzoltóságokon
2016. május 24.

Rengeteg kisgyermek álma válhat valóra a hétvégén, hiszen a katasztrófavédelem idén is megnyitja a tűzoltószertárak kapuit a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából, immár harmadik alkalommal. Ezúttal az ország 283 pontján várják a tűzoltók gyermekeket és minden érdeklődőt. A hivatásos tűzoltó-parancsnokságok mellett önkormányzati tűzoltóságok és önkéntes tűzoltó egyesületek is fogadják az érdeklődő közönséget.

II. Megyei Tűzoltó Találkozó és Verseny - Mindenkit szeretettel várunk!
2016. május 19.

A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Komárom-Esztergom Megyei Tűzoltó Szövetség és Tárkány település közös szervezésében megszervezi a II. megyei tűzoltó napot és versenyt 2016. május 21-én, a Tárkányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület gépjármű és laktanya bővítés szentelésének napján.

Szakmai napok a SEVESO III. bevezetésével kapcsolatban
2016. május 11.