Közlemények


Karácsonyi tűzvédelmi bemutató Tatabányán!
2017. december 20.

Az adventi, karácsonyi időszak tűzvédelméről tartott figyelemfelhívó bemutatót a Tatabányai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és a Területi Tűzmegelőzési Bizottság Tatabányán a megyeháza előtti parkolóban.

Részletek

Karácsonyi tűzvédelmi bemutató!
2017. december 14.

Igazgatóságunk december 16 –án szombaton, délután 4 órakor bemutatót tart a karácsonyi időszak tűzvédelméről. A bemutató helyszíne a megyeháza előtti parkoló lesz, kapcsolódva az adventi vásárhoz. A látványos tűzoltósági gyakorlat mellett tűzmegelőzési tanácsokkal látjuk el a hozzánk kilátogató érdeklődőket!

Részletek

Két pályázati felhívás roma fiataloknak
2017. november 08.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézet alap- vagy mesterképzésben részt vevő roma származású fiatalok számára hirdet képzési lehetőséget. Mindemellett a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is pályázatot hirdet a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egységes rendvédelmi moduláris szakképzésében résztvevő roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére ugyancsak lehetőséget kínál.

Részletek

Karácsonyi vásárok ellenőrzése
2017. november 08.

Megyénk több városában is karácsonyi vásárokat szerveznek az önkormányzatok. A rendezvények tűzvédelmi előírásait ellenőrizték a katasztrófavédelmi kirendeltségek hatósági munkatársai.

Részletek

Előző
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Következő