Hírek


„Biztonság Hete” Tatabányán is
2018. szeptember 21. 10:48

A cél ezen a rendezvényen elsősorban a fiatalok figyelmének felhívása a rájuk leselkedő veszélyekre, és azok megelőzésének lehetőségeire. A Biztonság Hete tatabányai állomásán a város hivatásos tűzoltóparancsnoksága és a Komárom-Esztergom Megyei Tűzmegelőzési Bizottság interaktív foglalkozásokkal várta az érdeklődőket péntek délután a tatabányai Vértes Center bevásárlóközpontban.

Ráomlott a föld egy munkásra Komáromban
2018. szeptember 21. 08:09

Csütörtökön kora délután a helyi ipari park egyik újonnan épülő üzemében történt a baleset.

Tűzriadó!
2018. szeptember 20. 14:34

A komáromi Bozsik József Ált. Iskolában – a katasztrófavédelmi Prevenciós Terv felkészítési tematikájában előírtakhoz kapcsolódóan – prevenciós-,tűzriadó tervet hajtottak végre csütörtök délelőtt.

Félpályán haladt a forgalom a baleset miatt
2018. szeptember 20. 14:32

Összeütközött egy személyautó és egy lakóbusz csütörtök délelőtt a 13-as főút Komárom és Csém közötti szakaszán.

Tűz ütött ki Komárom külterületén
2018. szeptember 20. 09:31

Egy zárt telephelyen összehordott szemét, gumiabroncs, avar és gaz égett szerda este Komáromban a Laktanya köznél. A tűzesethez a komáromi hivatásos és önkéntes tűzoltókat, valamint Tatabányáról egy vízszállító tűzoltófecskendőt is riasztottak.

Biztonság Hete Komáromban és Esztergomban
2018. szeptember 19. 15:58

Immár országos jelleggel rendezik meg az egy héten át tartó közlekedésbiztonsági rendezvénysorozatot az Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Magyar Biztosítók Szövetsége közös szervezésében. Az egyhetes rendezvényhez idén is csatlakozott a katasztrófavédelem. A Komárom-Esztergom megyei hivatásos tűzoltóparancsnokságok bemutatókkal és a tűzmegelőzési bizottság figyelemfelhívó anyagaival érkeztek a rendezvényekre.

Beszorult személyt szabadítottak ki, tüzet oltottak a tűzoltók
2018. szeptember 19. 09:41

Két személygépkocsi karambolozott Tatabányán, az 1-es főút és a Győri út kereszteződésénél szerda reggel.

Ütközéses baleset az M1-es autópályán
2018. szeptember 19. 09:39

Egy autószállító pótkocsis tréler, egy dobozos pótkocsis teherautó, valamint három személygépkocsi ütközött kedd este az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Ács térségében.