Hírek


Fókuszban a társasházak tűzvédelme
2019. november 07. 08:08
„Társasházak napja” címen tartottak három napon keresztül konzultációs napokat a tatabányai és esztergomi katasztrófavédelmi kirendeltségeken. Ennek keretében tartott sajtótájékoztatót a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kedden az igazgatóságon.

A sajtótájékoztatón Varga Mihály Sebestyén tű. főhadnagy szóvivő-helyettes válaszolt a megyei média kérdéseire, és hívta fel a figyelmet a rendezvény fontosságára, ismertette a konzultációs napok főbb témáit.  

A háromnapos konzultáció keretében minden lakástulajdonos, bérlő, közös képviselő, lakásszövetkezeti tag és érdeklődő számára lehetőség nyílt arra, hogy közvetlenül forduljon a katasztrófavédelemhez a társasházak tűzvédelmével kapcsolatos kérdéseivel.

A rendezvénysorozat célja az volt, hogy a társasházak, lakóközösségek számára széleskörű tájékoztatást adjon a követendő tűzmegelőzési szabályokról, ezzel is növelve a lakóépületek biztonságát. Az előadáson részvevők számára kiosztásra került egy - a társasházak tűzmegelőzésével kapcsolatos - tájékozató anyag, amely tartalmazta az előadás főbb témáit.

Fotó: Csekéné dr. Laczkó Melinda tű. alezredes


 

Kapcsolódó képek:

Fókuszban a társasházak tűzvédelme Fókuszban a társasházak tűzvédelme Fókuszban a társasházak tűzvédelme