Hírek


Műszaki mentéseké volt a főszerep a hétvégen
2019. szeptember 09. 13:26
Megcsúszott az úton, fának ütközött, majd kigyulladt egy személygépkocsi szombat kora délután Tatabányán. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók egy porraloltó segítségével oltották el a tüzet. Az egység áramtalanította a személygépjárművet, majd az autó által kidöntött fát motoros láncfűrésszel és kézi erővel távolította el az útról, megszüntetve a forgalmi akadályt.

Villanyoszlopnak ütközött egy transporter és üres vontatmánya vasárnap hajnalban az 1-es főúton Tatabánya térségében. A gépjárműben nyolcan utaztak. Műszaki mentés céljából a tatabányai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet, majd a betegmozgatásban és a forgalomirányításban segédkeztek. A helyszínre mentőszolgálat is érkezett.

A tatabányai hivatásos tűzoltók vonultak vasárnap hajnalban a Tatabánya és Környe közötti 8135. számú úthoz, ahol két személyautó ütközött egy kereszteződésben. Az egységek áramtalanították a gépjárműveket. A helyszínre mentőszolgálat is érkezett.

A kisbéri hivatásos, a bakonyszombathelyi és a rédei önkéntes tűzoltókat riasztották vasárnap reggel Bakonyszombathely Feketevíz pusztai részéhez. A helyszínen egy 30 cm átmérőjű fa dőlt az útra, ami félpályás útzárat képezett. Az egységek egy motoros láncfűrésszel feldarabolták a fát, a forgalmi akadályt megszüntették.