Hírek


Tűzoltó beavatkozások vasárnap
2019. augusztus 12. 09:46
Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Tata térségében füstölt egy tréleres utánfutós jármű motortere vasárnap hajnalban. A járműben egy háromfős család utazott, akik a segélyhívást követően a füstölést sikeresen megszüntették. A tűzesethez a tatabányai hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet, majd az izzó vezetékeket visszahűtötték.

Tatabányai hivatásos tűzoltókat riasztottak vasárnap délelőtt Tatabányára a Hársfa ligethez, ahol egy alagsori bevilágító ablak nyílásába esett be és szorult be egy madárfióka. Az egység a bevilágító ablakot kibuktatta, kiszabadította a fecskefiókát, majd átadta a lakóknak, akik gondoskodtak a madárról.

Egy mezőgazdasági telepen, körülbelül 300 négyzetméteren száraz fű és gaz égett vasárnap délután Vérteskethelyen. A tűz átterjedt egy használaton kívüli istálló tetejére, valamint egy szerszámtárolóként használt lakókocsi is károsodott a tűzeset következtében. Kisbérről hivatásos, Vérteskethelyről és Császárról önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik két gyorsbeavatkozó vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Fotó: Kisbér Katasztrófavédelmi Őrs

 


 

Kapcsolódó képek:

Tűzoltó beavatkozások vasárnap Tűzoltó beavatkozások vasárnap Tűzoltó beavatkozások vasárnap