Hírek


KÉPEKKEL FRISSÍTVE Tűzoltói beavatkozások
2019. július 12. 11:12
Balesethez, szabadtéri tüzekhez és madármentéshez vonultak a megye tűzoltói

Elektromos betonoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Tatán csütörtök este, a Somogyi Béla utcában. A baleset következtében az oszlop a gépjármű elejére dőlt. A tatabányai hivatásos tűzoltók és Kocs önkéntes tűzoltó egyesülete biztosították a helyszínt, míg az E-ON szakemberei rögzítették az oszlopot. A személygépkocsit egy fő vezette, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

Csütörtök délután több foltban lekaszált száraz fű égett Kisbéren, a Magyar utca végén 300 négyzetméternyi területen. Kisbér hivatásos tűzoltói kéziszerszámok és gyorsbeavatkozó sugár segítségével eloltották a tüzet. Száraz fű, gaz égett Tata és Környe között a körforgalom közepén. A tatabányai hivatásos valamint Környe önkéntes tűzoltói oltották el a lángokat.

Horgászzsinórba akadt és egy fáról lógott lefelé egy kistestű bagoly Tárkány külterületén egy horgásztónál délelőtt. A komáromi létraszer valamint Nagyigmánd önkormányzati tűzoltói kimentették a madarat nem kívánt fogságából. A helyszínen volt a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület munkatársa is.

Fotó: Kisbéri Katasztrófavédelmi Őrs

Fotó: Nagyigmándi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

 


 

Kapcsolódó információk: