Hírek


Tűzoltói beavatkozások
2019. június 07. 10:53
Közúti baleseteknél és fakidőléseknél dolgoztak a megye tűzoltói

Fának csapódott egy személygépkocsi Esztergom és Tát között a 11-es számú főúton hajnalban. A jármű három darabra szakadt. Esztergom hivatásos tűzoltói átvizsgálták a helyszínt, áramtalanították a járművet és egy ember kiemelését hajtották végre. A baleset ideje alatt félpályán volt útzár.

Tatabányán 8 méteres fa dőlt az úttestre és a járdára hajnalban a Népház utcában. Tatabánya hivatásos tűzoltói motoros lánc fűrésszel feldarabolták majd eltávolították a fát.

Nyergesújfalu hivatásos tűzoltói közúti balesetnél avatkoztak be csütörtök délután a 10. számú főúton. Egy üléseket szállító teherautó és egy személyautó ütközött. A tűzoltók a járművek áramtalanítását végezték.

Összeütközött több személyautó és egy motorkerékpár Tatabányán. A baleset a Károlyi Mihály utca és az Eötvös utca kereszteződése közelében történt csütörtök délután. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket, egy embert kiemeltek az egyik autóból és mentők részére átadták.

Egy családi ház tetőszerkezetére egy 10 méter magas akácfa dőlt Tárkányban csütörtök délelőtt. A nagyigmándi önkormányzati tűzoltók egy motoros fűrész segítségével eltávolították a fát, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Fotó:

Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság

Nagyigmándi Önkormányzati Tűzoltóság


 

Kapcsolódó információk: