Hírek


Baleset történt Esztergomban és Komáromban
2019. április 12. 13:34
Vakolat omlott egy épületről, villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi.

Vakolat omlott az utcára egy esztergomi posta épület sarkáról csütörtök délelőtt. A balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a területet kordon szalaggal ideiglenesen lezárták és létra segítségével a még mozgó vakolatdarabokat eltávolították. A helyszínre statikust is hívtak, aki a forgalom elől elzárandó területet kijelölte. A helyszínen egy főt fejsérüléssel kórházba szállítottak.

Villanyoszlopnak ütközött egy gépjármű péntek reggel Komáromban. A gépkocsi vezetője egyedül utazott, sérülése nem keletkezett. A műszaki mentéshez a komáromi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet. A baleset következtében a beton villanyoszlop kitört, veszélyesen megdőlt, ezért az egység a főúton egy sávot lezárt, a főút forgalmát a környező mellékutakra terelték. A környező területen kb. 100-120 családi házban, boltokban áramszünet lépett fel.

Fotó: Kovács Tamás tű.őrm. - Komárom HTP


 

Kapcsolódó képek:

Baleset történt Esztergomban és Komáromban Baleset történt Esztergomban és Komáromban Baleset történt Esztergomban és Komáromban
>>> További képek a galériában <<<