Hírek


Műszaki mentéshez és tűzesethez is riasztást kaptak
2019. február 07. 14:19
Két személygépkocsi ütközött szerda délután Komáromban. Az egyik gépjárműben ketten, a másikban egy fő utazott. Két fő könnyű, egy fő súlyos sérüléseket szenvedett. A kiérkező komáromi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Kigyulladt egy nyolclakásos társasház tetőszerkezete csütörtök reggel Lábatlanon. A tűzesethez a nyergesújfalui és az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik rövid időn belül egy gyors-beavatkozó vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átvizsgálását és átszellőztetését. A munkálatok idejére összesen tizenkilenc ember hagyta el ideiglenesen lakását. Az eset során senki nem sérült meg.

Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán kigyulladt egy kamion motortere csütörtök késő délelőtt Tatabánya térségében. A tűzhöz Tatabányáról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: Kovács József c. tű. ftörm. - Komárom Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

          Esztergom Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

         


 

Kapcsolódó információk: