Hírek


Hétvégén történt
2018. december 03. 13:39
Három tűzesethez riasztották hétvégén a megye tűzoltóit.

Egy családi ház melléképülete égett szombat este Tatán. A tető a tűz miatt beomlott, a káreset idején egy fő tartózkodott a körülbelül 25 m2 –es épületben. A sérültet első fokú égési sérülésekkel és füstmérgezés gyanújával kórházba szállították.
A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és egy gyorsbeavatkozóval fojtották el a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat.

Pilismarótra vonultak az esztergomi hivatásos tűzoltók szombaton, ahol egy családi ház kéményében lerakodott égéstermés égett. A tűz a kéményen nem terjedt túl, azonban a kéményből szikrák pattogtak ki. A tűzoltók a kéménybe bekötött vegyes tüzelésű kazánból eltávolították a tüzelőanyagot, a kéményben lévő tüzet eloltották. Az egység a kémény használatát letiltotta. A tulajdonos a fűtést más módon is meg tudta oldani, így lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Egy udvarban álló tárolóban összehordott fa, illetve papír égett vasárnap délután Dorogon. A kiérkező esztergomi hivatásos tűzoltók egy gyorsbeavatkozó vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

 

Fotó: Esztergom Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság


 

Kapcsolódó képek:

 Hétvégén történt  Hétvégén történt  Hétvégén történt
>>> További képek a galériában <<<