Hírek


Szerda és csütörtök eseményei
2018. október 12. 09:57
Három tűzesethez, egy műszaki mentéshez riasztották a megye tűzoltóit.

Összeütközött két személyautó szerda délelőtt Komárom külvárosában.  A káresethez a komáromi hivatásos és önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket, és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A baleset következtében négy személy megsérült, három fő könnyű, egy fő súlyos sérüléseket szenvedett. A beavatkozás ideje alatt teljes útzár volt érvényben.

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi, valamint egy mellette lévő kisbusz utastere szerda este Esztergomban. A tűzesethez az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral fékezték meg a lángokat, majd megkezdték a jármű átvizsgálását. Ugyancsak Esztergomban egy személyautó égett egy épület előtti parkolóban csütörtök hajnalban. A város tűzoltói egy vízsugárral eloltották a tüzet.  Személyi sérülés egyik tűzesetnél sem történt.

A nagyigmándi Fácán major szabad területére vonultak a nagyigmándi önkormányzati tűzoltók csütörtök délelőtt. A káreset helyszínén körülbelül száz darab, egymás mellé rakott, nagyméretű körbála kapott lángra. A helyszínen két erőgép segítségével, a még nem égő bálákat az egységek eltávolították a tűz környezetéből. A tűzoltók három vízsugárral körülhatárolták a tüzet, az izzó részeket eloltották, majd megkezdték az utómunkálatokat. A tűzeset során senki sem sérült meg.

 

Fotó: Esztergom Hivatásos Tűzoltóparancsnokság


 

Kapcsolódó képek:

Szerda és csütörtök eseményei Szerda és csütörtök eseményei Szerda és csütörtök eseményei