Hírek


3,2,1, GURULJ!
2018. szeptember 13. 15:50
Csütörtökön startolt a II. Országos Terepkerékpár Verseny, amelyre nyolc megyéből érkeztek a sportot szerető kollégák. A versenyen huszonnyolcan indultak, női és férfi, korcsoportonkénti, amatőr és haladó kategóriára bontva.

A megmérettetés helyszíne a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár gyakorlópályája volt. A pálya 5100 méter hosszú, 207 méteres szintkülönbséggel. Az amatőröknek egy, a haladó kategóriában indulóknak két kört kellett teljesíteniük. A verseny szabályos lebonyolítását pályabírók felügyelték.

A rendezvény végén Szunyog Zoltán tű. ezredes megyei igazgató adta át a dobogósoknak az elismerésül szolgáló érmeket, okleveleket, és különdíjakat. Záróbeszédében kitért a sport fontosságára, a résztvevőket további sportolásra ösztönözve. Megköszönte, hogy szabadidőben, -olykor a családtól elvéve az időt - áldoznak a mozgásnak. Reményét fejezte ki, hogy jövőre még többen vesznek részt a versenyen.

Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az alábbi eredményeket érte el:

Amatőr kategóriában, első helyezést ért el Varga Mihály tű. hadnagy. Korcsoportjában dobogós második lett Handl Zoltán tű. főhadnagy, Tanácsi Tünde és Gáll Izabella.  A bronzérmet Békés Roland tű. százados szerezte meg. A bronzérmet, haladó kategóriában, saját korcsoportjában Kolozsváry Szilárd c. tű. ftőrm. nyerte meg.

 

Fotó: Józan Tímea

          Szépvölgyi Nóra


 

Kapcsolódó képek:

3,2,1, GURULJ! 3,2,1, GURULJ! 3,2,1, GURULJ!
>>> További képek a galériában <<<

 

Kapcsolódó információk: