Hírek


Véget ért a Széchenyi Ödön Országos tűzoltósport-verseny
2018. június 21. 13:07
A Gróf Széchenyi Ödön Országos Tűzoltósport-versenyen az ország hivatásos tűzoltói mérik össze erejüket és ügyességüket horoglétra-mászásban, százméteres akadályfutásban, négyszer százméteres váltóban és kismotorfecskendő-szerelésben. A háromnapos rendezvényen a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot a Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltói képviselték.

A XIV. Széchenyi Ödön Országos tűzoltósport-verseny második napjának történéseit a helyszínen követték végig a megyei katasztrófavédelmi igazgatók. Az ünnepélyes eredményhirdetésre az országos tűzoltósági főfelügyelő társaságában érkezett meg dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató, hogy átadja a díjakat.
A XIV. Széchenyi Ödön Országos Tűzoltósport-verseny összetett csapatversenyét Győr-Moson-Sopron megye nyerte. A képzeletbeli dobogó második fokára Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltói állhattak fel, a harmadik helyezést pedig Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság érdemelte ki.

Az ünnepségen különdíjakat is átadtak, majd ezt követően az országos katasztrófavédelmi főigazgató mondott beszédet, mindenkinek megköszönve a sportszerű versenyzést. A tábornok gratulált a díjazottaknak, hozzátéve, hogy a gratuláció tulajdonképpen mindenkinek szól, azoknak is, akik a döntőn nem, de a megyei válogatókon részt vettek.

A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot 12 fő - Janky Róbert tű. alezredes csapatkapitány, Cseke Norbert c. tű. törzszászlós csapat edző, András Péter Tibor tű. őrm., Lakos Tamás c. tű. főtörm., Menoni Kornél c. tű. főtörm., Nagy Bence tű. őrm., Schäffer Péter c. tű. őrm., Sikos Károly Álmos tű. őrm., Staub Zsolt c. tű. főtörm., Szinger Gergely c. tű. törzsőrm., Szlezák Ákos tű. őrm., és Takács György c. tű. főtörm. - képviselte.

 

Fotó: Galántai Judit főelőadó -BM OKF

          Janky Róbert tű. alezredes - Tatabánya HTP

          Schober Andor - RSOE

 


 

Kapcsolódó képek:

Véget ért a Széchenyi Ödön Országos tűzoltósport-verseny Véget ért a Széchenyi Ödön Országos tűzoltósport-verseny Véget ért a Széchenyi Ödön Országos tűzoltósport-verseny
>>> További képek a galériában <<<