Hírek


Több közúti baleset történt megyénk útjain a reggeli órákban
2018. január 03. 11:06
A csúszós, lefagyott utakon több baleset is történt a megyében a reggeli órákban.

Frontálisan ütközött össze két autó Szár közelében az 1-es főúton ma reggel. Egy személygépkocsi és egy furgon frontálisan rohant egymásba, a karambolban négyen vesztették életüket. A balesetnek egy súlyosabb és két könnyebb sérültje is van. A tatabányai hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával végezték a műszaki mentést. Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták.

Megcsúszott és az oldalára borult egy személygépkocsi Környe és Kecskéd között, majd fejtetőn az út melletti árokban állt meg. A járműben egy személy utazott, aki a mentőszolgálat elmondása szerint könnyű sérülést szenvedett. A műszaki mentést végző tatabányai hivatásos tűzoltók és a környei önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították, kerekeire állították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Tatabányán egy személygépkocsi az Orgona utca - Üveggyár utca sarkánál az út menti árok szélére csúszott. A benne utazó gépkocsivezető nem sérült meg.  A tatabányai tűzoltók drótkötél segítségével kihúzták a bajba jutott gépjárművet.