Hírek


Felborult egy kisteherszállító a Pilisben
2017. december 05. 11:50
Hétfőn este érkezett a jelzés Pilisszentlélekről miszerint a 1111 –es számú úton egy kisteherszállító oldalára borult és az árokban csúszott. A jármű Dobogókő felől ereszkedett le Esztergom felé a havas, csúszós úton.

A vezető nem sérült meg a baleset következtében, a jármű viszont a fél útpályát elfoglalta. A teherautó nem szállított árut. A tevékenység irányítási központból a jelzés vételét követően az esztergomi és a tatabányai hivatásos tűzoltókat riasztották a műszaki mentéshez. Tatabányáról tűzoltódaru bevetésére volt szükség. Az elsőként kiérkező esztergomi tűzoltók felvették a kapcsolatot a járművezetővel, majd áramtalanították az autót és félpályán biztosították a közúti forgalmat. A daruzás során kerekeire állították a felborult kisteherszállítót, majd az akkumulátor visszahelyezését követően, átvizsgálás után a megmentett jármű és vezetője saját erőből elhagyta a baleset helyszínét. A daruzás idejére teljes útzárat rendelt el a mentés vezetője.

Fotó: Esztergom HTP


 

Kapcsolódó képek:

Felborult egy kisteherszállító a Pilisben Felborult egy kisteherszállító a Pilisben Felborult egy kisteherszállító a Pilisben