Hírek


Csillogó szemek – hóval érkezett a Mikulás a tatabányai tűzoltóságra
2017. december 04. 15:44
December 2-án kicsik és nagyobbacskák legnagyobb örömére Mikulás ünnepséget tartottak a tűzoltók és az igazgatóságon dolgozók gyermekeinek.

A Mikulás-várás a Tatabányai Benedek Elek Óvoda pedagógusainak ünnepi előadásával kezdődött. A Mikulás sapkája című darab nagyon tetszett a gyermekeknek és szüleiknek egyaránt, az előadás végén táncra is perdültek a szereplőkkel a bátrabb gyerekek. Az apróságok izgatottan várták a nagyszakállú érkezését és dalokkal hívták őt. Rövidesen csengőszó kíséretében megérkezett a Mikulás. A gyerekek gyorsan helyet foglaltak és várták, hogy egyesével, testvérrel, baráttal/-nővel a Mikulás segédjén keresztül szólítsa őket.

A kicsik nagy örömmel és sok-sok verssel, dallal fogadták a fehérszakállút. Néhányan saját készítésű ajándékkal ajándékozták meg. A Mikulásnak minden gyermekhez volt egy-egy kedves szava és csomagokkal, szaloncukorral hálálta meg a kedves fogadtatást. Az ajándékok átadását követően a Mikulással közös fotón szerepelhettek a gyerekek és a játéké volt a főszerep. A játszó asztaloknál színező, lufi, hajtogatható tűzoltóautó várta őket, sokan lufiztak, labdáztak, táncoltak. A szórakozás mellett a finomságok is előkerültek, hiszen a szülők által készített süteményekből, rágcsálnivalókból is bőven fogyott.

Fotó: Völgyi Ágnes tű. fhdgy.


 

Kapcsolódó képek:

Csillogó szemek – hóval érkezett a Mikulás a tatabányai tűzoltóságra Csillogó szemek – hóval érkezett a Mikulás a tatabányai tűzoltóságra Csillogó szemek – hóval érkezett a Mikulás a tatabányai tűzoltóságra
>>> További képek a galériában <<<