Hírek


Hétvége tűzoltói beavatkozásai
2017. december 04. 11:36
Összeütközött három személyautó szombat kora este a 10-es főút tokodaltárói szakaszán, a Bányász utcai kereszteződésben. Az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Az ütközésben ketten megsérültek, őket a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Összeütközött két személyautó szombat reggel Szomoron, a Bajnai utcában. A település hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben senki sem sérült meg.

Összeütközött egymással egy kisteherautó és egy személyautó Dorog térségében, a 10-es és a 117-es utak kereszteződésénél péntek késő délután. A roncsokba senki nem szorult be, azonban a balesetben ketten megsérültek, egyiküket a mentők kórházba szállították. A sérült járműveket az esztergomi hivatásos és a kesztölci önkéntes tűzoltók áramtalanították, majd a közút munkatársaival együtt az úttestről levontatták, a forgalmi akadályt megszüntették és biztosították a karambol helyszínét. A mentés és a helyszínelés idején az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.

Fotó: Esztergom HTP


 

Kapcsolódó képek:

Hétvége tűzoltói beavatkozásai Hétvége tűzoltói beavatkozásai Hétvége tűzoltói beavatkozásai