Hírek


Rajzoltak és nyertek
2017. június 14. 12:17
Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság idén meghirdetett alkotói pályázatán az óvodák közül, az Ácsi Bóbita Óvoda küldte be a legtöbb pályaművet és ezzel elnyerte a „Legkreatívabb óvoda 2017” címet.

A nyereményről szóló oklevelet Hántai Ferenc tűzoltó őrnagy, komáromi parancsnok kedden adta át az intézmény vezetőjének. Megköszönte a munkát és a rengeteg alkotást mind a pedagógusoknak, mind pedig a gyermekeknek, hiszen egytől-egyig hozzájárultak a legkreatívabb óvoda cím elnyeréséhez és egyben ahhoz is, hogy egy különös élményben legyen részük.

A gyermekek izgatottan, arcukon fülig érő mosollyal, egyesek teljes „harci készültségben”, -fürdőruhában, fürdőnadrágban- várták a nem mindennapi eseményt. Miután mindenki felkészült az ácsi önkormányzati tűzoltók hatalmas habot fújtak az óvodások elé, akik sikítottak, tapsoltak örömükben a hatalmas hab láttán, ami egyre nőtt és nőtt. Bajszot, szakállat és hatalmas habgombócokat kentek az arcukra, fejükre, volt, aki tetőtől talpig habos volt. Mindenki jól érezte magát és egy nem mindennapi élménnyel gazdagodott, amit az is bizonyított, hogy egytől-egyig széles mosollyal kacagó gyerkőcöket lehetett látni a habtengerben. A habpartit követően, a nagy hőségben jól esett egy kis vízpermet, amiben meg is tudtak mosakodni.

fotó: Völgyi Ágnes tű. fhdgy.

 

 

 


 

Kapcsolódó képek:

Rajzoltak és nyertek Rajzoltak és nyertek Rajzoltak és nyertek
>>> További képek a galériában <<<