Hírek


Hétvégén történt..
2017. június 12. 08:40
Mintegy ezerötszáz négyzetméter területen égett a száraz fű és avar vasárnap délután Ács, Nyergesújfalu, Vértessomló és Esztergom környékén. A lángokat a nyergesújfalui, az esztergomi és a tatabányai hivatásos, az ácsi önkormányzati és a vértessomlói önkéntes tűzoltók oltották el, senkinek nem esett baja.

Egy személyautó és egy mikrobusz ütközött össze szombaton hajnalban Zsámbékon, a Petőfi Sándor utcában. Az ütközésben az autó utasa könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A bajnai hivatásos, a bicskei önkormányzati és a zsámbéki tűzoltókat riasztották a balesethez, áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

fotó: Bajna KŐ

Kigyulladt egy sárisápi családi ház konyhája szombaton délután, a Hunyadi János utcában. A lángok továbbterjedését a nyergesújfalui és a bajnai hivatásos, valamint a sárisápi önkéntes tűzoltók akadályozták meg. A házban egy ember tartózkodott, neki nem esett baja. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

fotó: Sárisáp ÖTE

Száraz aljnövényzet, gaz és szemét égett pénteken Tinnye és Perbál között, Tatabányán a Csokonai Mihály utcában, ahol még egy melléképület is leégett, Esztergomban a Knorr János utcában, majd a Bíróréti úton, végül Környén az ötödik dűlőn, ahol a tűz átterjedt egy szabadtéri illemhelyiségre is. A helyszíneken a bajnai, a tatabányai, az esztergomi hivatásos, az oroszlányi önkormányzati és a piliscsabai önkéntes tűzoltók avatkoztak be, személyi sérülés nem történt.

fotó: Esztergom HTP


 

Kapcsolódó információk: