Hírek


Avar és egy furgon égett csütörtökön
2017. június 23. 07:22

Hétszáz négyzetméteren égett az avar csütörtökön délután, az oroszlányi Horgász tanya melletti területen. Az oroszlányi önkormányzati tűzoltók rövid idő alatt eloltották a lángokat, senkinek nem esett baja.

MÁSODFOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS LÉP ÉLETBE ÉJFÉLTŐL
2017. június 21. 22:17

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve Dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. június 22. (csütörtök) 00:00 órától június 26. (hétfő) 24:00 óráig másodfokú hőségriasztást ad ki.

Tűz egy ácsi épületben
2017. június 21. 09:00

Összehordott raklapok, fa, monitorok és hulladék égett kedd délután Ácson, a Gyár utcában, egy épületben. A tűz az épületen kívül keletkezett, ahol meggyulladt a száraz fű, onnan terjedt át az egyik helyiségre. Az áramszolgáltató szakemberei áramtalanították az épületet, majd a komáromi hivatásos és az ácsi önkormányzati tűzoltók rövid idő alatt eloltották a lángokat, senkinek nem esett baja.

Ismét tűzgyújtási tilalom
2017. június 21. 08:07

Június 20-án átmeneti időszakra vonatkozó általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter az erdőkben és fásításokban, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetében lévő külterületi ingatlanokon.

Mezőgazdasági tároló égett Bakonycsernyén
2017. június 20. 14:35

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül nyolcszáz négyzetméter alapterületű, gépek és eszközök tárolására használt mezőgazdasági tárolóépület a Fejér megyei Bakonycsernye külterületén. A tűz hétfő késő délután ütött ki és az oltását, valamint az utómunkálatokat kedd kora délután fejezték be.

Öt kamion és egy teherautó ütközött az M1-es autópályán
2017. június 20. 11:54

Összeütközött öt kamion és egy kisteherautó az M1-es autópálya 65-ös kilométerénél, Vértesszőlős közelében, a Győr felé vezető oldalon. A helyszínre riasztották a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot és a tatabányai hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járműveket, majd a kisteherautót a közeli parkolóba vontatták. A sérült kamionokat kamionmentő szállította el. A balesetben senki sem sérült meg. A sztráda érintett szakaszát lezárták a forgalom elől.

Az elmúlt napok eseményei
2017. június 20. 07:32

Teljes terjedelmében lángolt egy körülbelül nyolcszáz négyzetméter alapterületű, gépek és eszközök tárolására használt mezőgazdasági tárolóépület hétfő késő délután a Fejér megyei Bakonycsernye külterületén.

Tegnap történt...
2017. június 16. 07:56

Személyautó és nyerges vontató ütközött Oroszlányban, a Környei úton csütörtök reggel, ahol az oroszlányi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben senkinek nem esett baja.