Hírek


Daruval csörlőzték ki
2019. november 11. 13:37

Letért az útról, majd az út mellett tengelyig süllyedt egy kamion hétfő reggel a 8154-es úton a Bokod és Környe közötti útszakaszon.

Személyautó és kisbusz ütközött csütörtökön
2019. november 08. 12:11

Egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze az 1-es főút 46-os kilométerszelvényénél, Tatabánya térségében, a szárligeti elágazásnál csütörtök este.

Egészségügyi képzés az igazgatóságon
2019. november 08. 12:09

Egészségügyi képzés tartottak a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon csütörtök délelőtt, ahol az igazgatóság állománya frissíthette fel elsősegély-nyújtási ismereteit a tatabányai mentőállomás mentőtisztje segítségével.

Sikeres volt a gyakorlat
2019. november 08. 12:07

A nemzeti minősítő rendszer keretében tartott újraminősítő gyakorlatot a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csütörtökön Sárisápon.

Pince égett, karambol történt Tatabányán
2019. november 07. 14:49

Felhalmozott tűzifa gyulladt meg egy családi ház pincéjében Neszmélyen, a Petőfi Sándor utcában szerda délután. Az esethez a komáromi hivatásos tűzoltók vonultak és egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd utómunkálatokat végeztek. Az ingatlanban összesen három fő lakott. A lakás a tűz következtében lakhatatlanná vált.

Téli felkészülés a Kormányhivatalban
2019. november 07. 08:10

Szélsőséges időjárási helyzetekről, illetve egyéb rendkívüli helyzetek kezeléséről szóló katasztrófavédelmi felkészítést tartott szerda délelőtt a Megyei Védelmi Bizottság és a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság a kormányhivatalban. A felkészítésen a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság, a Megyei Védelmi Bizottság katasztrófavédelmi feladatok ellátásában, és a védelmi igazgatásban közreműködő szervezetek képviselői (Katasztrófavédelmi Munkacsoportjának tagjai) vettek részt. A résztvevőket dr. Kancz Csaba kormánymegbízott, a Megyei Védelmi Bizottság elnöke köszöntötte, majd nyitotta meg a felkészítést.

Fókuszban a társasházak tűzvédelme
2019. november 07. 08:08

„Társasházak napja” címen tartottak három napon keresztül konzultációs napokat a tatabányai és esztergomi katasztrófavédelmi kirendeltségeken. Ennek keretében tartott sajtótájékoztatót a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kedden az igazgatóságon.

Tűzoltói beavatkozások
2019. november 07. 08:07

Tűz ütött ki egy családi ház pincehelyiségében kedd délután Bakonyszombathelyen. A tűzhöz a kisbéri katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói, a rédei és a bakonyszombathelyi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd átszellőztették és átvizsgálták az épület.